Top

MediYoga Mjuk – Möt din stress med inre ro

MediYoga Center Göteborg / MediYoga Mjuk – Möt din stress med inre ro

MediYoga Mjuk – Möt din stress med inre ro

med Brita Nordblad

Lugn, tillit och fullständig trygghet

Alla har vi en grundläggande erfarenhet av lugn, tillit och fullständig trygghet. Vi har alla startat livet i en livmoder som försåg oss med allt det vi behövde. Tänk att få komma tillbaka till den känslan och fylla på med tillit och kärlek till dig själv.

I MediYoga Mjuk använder vi oss av beprövade och djupverkande övningar som du utför sittande på stol eller på matta. Oavsett om du är frisk eller sjuk kan du ha stor nytta och glädje av dessa yogiska tekniker, som hjälper dig att skapa ökad hälsa, harmoni och balans i din vardag. En möjlighet att återkomma till din allra första upplevelse av kärlek och tillit.

Trots att övningarna är lugna och varsamma så når du effekter över tid som ökad smidighet, en bättre andning och ett större lugn. Med hjälp av MediYoga kan du påverka besvär från rygg och leder, sömnproblem, stress och oro. Din medvetenhet om dina reaktioner i ditt sammanhang kan förbättras och därmed finner du lättare vägar ut ur mönster som du inte mår väl av.

Detta är en kurs som kombinerar MediYogans tre grundläggande pass med flera fortsättningspass och meditationer. Känn dig varmt välkommen till 90 minuters MediYoga på tisdagskvällar i en stillsam och tillåtande miljö. Det finns alltid möjlighet att ta igen missade pass vid andra tillfällen under terminen. Är du nyfiken, kom gärna och prova en kväll utan förpliktelser!

Lärare

Brita Nordblad

Brita är Leg. sjuksköterska, Leg. barnmorska och MediYoga Terapeut. – Jag är övertygad om att människor kan få hjälp av mediyoga i olika livssituationer och för många åkommor.

MediYoga är ett tidlöst och icke åldersrelaterat verktyg för hjälp till självhjälp och fungerar också väl som komplement till till andra insatser.

Yoga ger dessutom energi, glädje och ro samt fungerar allt bättre vid regelbunden träning.

Anmälan till kursen

Kursstart

Tisdagar från 3:e september. Uppehåll 22/10. 10 ggr totalt.

Tid

Tisdagar mellan 18:30 - 20:00

Pris

Terminskurs: 1700 kr // Drop-In: 200 kr