Top

Mediyoga – Stress och självmedkänsla – Bli vän med dig själv!

MediYoga Center Göteborg / Mediyoga – Stress och självmedkänsla – Bli vän med dig själv!

Mediyoga – Stress och självmedkänsla – Bli vän med dig själv!

med Lina Siring

Fördjupa dig i vad stress är

Att stress och utmattning är ett stort problem för många i dagens prestationsinriktade samhälle, är inte konstigt. Vid stress förlorar vi kontakten med oss själva. Naturliga känslor såsom glädje och lugn blockeras, eftersom kroppen är fullt upptagen med att överleva.

Har du höga krav på dig själv, pressar dig hårt för att leva upp till dina egna och/eller andras förväntningar? Har du svårt att ta det lugnt och koppla av? Den här kursen vänder sig till dig som upplever stress och/eller utmattning, eller som ligger i riskzonen och vill förebygga. I denna kurs kommer du att få fördjupa dig i vad stress är och vad som händer med dig när du stressar.

Framförallt kommer få verktyg i att kunna möta, hantera och frigöra stress på ett konstruktivt och hjälpande sätt. Med hjälp av mediyogan, medveten närvaro, andningstekniker, meditationer och en genomsyrande attityd av självmedkänsla, värme och acceptans, kommer du medvetet att träna din hjärna och din kropp att uppleva välbehag och glädje, vilket gynnar återhämtning och bidrar till inre styrka och balans.

Det är min glädje att få välkomna dig till denna kurs. Min vilja är att skapa en plats där du kan tanka energi, få släppa taget om krav och måsten och helt vara dig själv, så att en inre läkningsprocess kan börja utifrån där just du befinner dig.

Vi ses i 13 veckor och gör mjuka, läkande mediyogapass tillsammans. Varje vecka ges du kursmaterial, reflektioner, pdf-fil med mediyogapass och meditationer som du kan tillämpa i din vardag. Kursen är till för alla, såväl nybörjare som mer erfarna.

Lärare

Lina Siring

Lina Siring är Leg. Sjuksköterska, MediYoga Lärare och Terapeut samt certifierad handledare i Sorgbearbetning och Stresscoach.

Jag tror på att leva så sant som möjligt. Att våga stanna upp och följa hjärtats röst även i stunder då livet är som svårast. Yogan är ett fantastiskt redskap att möta sig själv på, en hjälp att fördjupa den viktigaste relationen av de alla. Den vi har med oss själva.

Det är en sann glädje att få dela med mig av detta fantastiska verktyg och hjälpa människor på resan in i sig själva, där alla svaren väntar. 

”Life is not about waiting for the storm to pass. It’s about learning to dance in the rain”

Anmälan till kursen

Kursstart

Onsdagar med start 4:e september. 11 ggr totalt.

Tid

Onsdagar mellan 17:30 - 19:00

Pris

Terminskurs: 1870 kr // Drop-In: 200 kr